User-agent: * Disallow: / Netherlands
 • Risk Management & Control

  Protiviti is een wereldwijde consulting firma gespecialiseerd in Risk Management & Control. In Nederland ondersteunen wij organisaties met vraagstukken op het gebied van finance, IT, governance, risk en internal audit. Wij werken voor multinationals, samen met ons internationale netwerk, voor lokale beursgenoteerde ondernemingen, maar ook voor kleinere, groeiende ondernemingen.

 • Diepgaande kennis gebaseerd op praktijkervaring

  Onze professionals hebben meer dan tien jaar ervaring in IT, financieel- en operationeel management/ auditing. Wij hebben ‘aan de andere kant van de tafel’ gewerkt en hands-on managementervaring opgedaan bij (middel)grote ondernemingen. Veel van uw uitdagingen en issues hebben wij zelf ondervonden en daarom zijn wij zeer goed in staat uw organisatie te helpen.

 • Internationaal netwerk, lokale dienstverlening

  Protiviti beschikt over een uniek, internationaal netwerk van Risk Management & Control consultants, werkzaam in 70 kantoren, gevestigd in meer dan 20 landen. Kennis en ervaring delen wij in virtuele teams waarin consultants wereldwijd participeren. Daarnaast kunnen wij beschikken over aanvullende resources vanuit Robert Half International (RHI), waar wij een onderdeel van zijn.

 • Vertalen van strategie naar uitvoering

  Protiviti helpt organisaties met het borgen van strategie in de operatie. Samen met onze klanten analyseren wij de strategie en operationele doelstellingen en de gerelateerde risico’s. Vervolgens bepalen en implementeren wij maatregelen op het gebied van organisatie, processen en systemen en richten wij sturingsprocessen in voor het beheersen van deze risico’s.

 • Focus op kennisontwikkeling en kennismanagement

  Wij zijn ervan overtuigd dat kennis een sleutel is voor het succes van een onderneming. Daar sturen wij op door actief ‘thought leadership’ te ontwikkelen en te delen met onze klanten. Bijvoorbeeld met KnowledgeLeader, een web portal voor klanten, met good practices, modellen en werkprogramma’s op het gebied van Risk Management & Control.

  Klik hier voor meer kennis

 
Vacature IT Security Consultant
​Wij zijn op zoek naar een IT Security Consultant
SOM "Supporter of Meals" actie
​Protiviti en haar relaties dragen bij aan het ‘i on Hunger’ initiatief voor de Voedselbank.nl
Vacature IT Consulting PGP
Gedreven en ambitieuze Manager voor onze Protiviti Governance Portal (PGP) service line.
Vacature IT Consulting
Gedreven en ambitieuze (Sr.) IT Consultants met IT Risk/Security expertise gezocht.
Vacature IT Security Consultant
​(Sr.) IT Consultants met IT Risk Management /  IT Governance expertise gezocht.
Data Quality Flyer Protiviti
Making Data Quality Everyone's Business
Protiviti Webinars coming up
Register now​ for our webinars
The Governance Challenge-IIA Study
​The Governance Challenge - a Study for Internal Auditors, released by IIA Netherlands.
Protiviti op BNR Nieuwsradio
Click to Change Your Cookie Settings